Groene (vezel)chemie

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Groene (vezel)chemie

Chemie en dan vooral vezelchemie is sterk vertegenwoordigd in Drenthe. Geconcentreerd in Zuidoost-Drenthe heeft deze sector een toppositie in Nederland en Europa op het gebied van innovaties. De  helft van de synthetische vezelproductie van Nederland wordt op het Emmtec Industry & Business Park in Emmen gemaakt. En Drenthe staat in de top 3 in Europa op het gebied van industriële garens. De volgende stap is de inzet op groene chemie. Gevestigde grote bedrijven en ondernemers uit het MKB haken nu al in op de ontwikkeling richting een Biobased Economy. Het bedrijfsleven, de Drentse overheden en kennisinstellingen trekken hierin gezamenlijk op.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”33″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium” link=”greenpac.eu”][vc_column_text css=”.vc_custom_1434537594886{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #67ae73 !important;}”]Green PAC is hét knooppunt voor groene (vezel)chemie in een netwerk van hightech bedrijven en kennisinstellingen in de chemiesector. Met het Emmtec Industry & Business Park in Emmen en het Polymer Science Park in Zwolle vormt Green PAC een belangrijke schakel voor innovatie van slimme materialen in de kunststoffenindustrie. Bij Green PAC leiden ideeën tot innovaties en innovaties tot nieuwe producten. Producten met meerwaarde en de potentie en kracht om te concurreren.

Met de juiste faciliteiten binnen handbereik en de mogelijkheid om kennis en kunde te combineren biedt Green PAC een aantrekkelijke formule voor u als ondernemer. Ziet u net als ons de mogelijkheden en potentie van Green PAC en bent u benieuwd wat Green PAC voor u kan betekenen? Kijk op de website GreenPAC.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch